Decaigny, Uw Opel-dealer

voor Izegem, Tielt en omgeving

Opel Decaigny in Izegem en Tielt is een familiebedrijf gestart in 1969 en is officieel Opel verdeler sinds 1979. Tot voor kort heette ons bedrijf nog United Motors en boden we u ook de allerlaatste modellen van het tweede GM-merk, Chevrolet. Opel Decaigny voorziet nog wel onderhoud en reparaties aan Chevrolet-modellen, maar verkoopt geen nieuwe auto’s meer. Wij blijven uiteraard erkend Chevrolet reparateur en bieden onze Chevrolet klanten dezelfde excellente service en ook dezelfde garantievoorwaarden.

Klantentevredenheid en klantenbeleving dragen wij heel hoog in het vaandel.

We denken mee met onze klanten en zoeken naar de beste oplossing. Hiervoor staan jarenlange expertise en een professioneel team garant.

Familiebedrijf Opel Decaigny in Izegem en Tielt is een officiële verdeler van Opel en biedt u een groot assortiment aan nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Bestelwagens zijn onze specialiteit. U kunt in onze beide vestigingen altijd terecht voor onderhoud of herstellingen aan uw wagen. Daarnaast bieden we u ook een volledig uitgeruste carrosserieafdeling voor schadeherstel.

Bekijk zeker eens onze stockdeals en vind er uw eigen droomwagen voor de beste prijs! Kom ook eens kijken naar de tweedehandswagens van Opel Decaigny. We bieden altijd meer dan honderd Opels van minder dan een jaar oud.

Scherp geprijsde en bijna nieuwe Opels met de garantie van een gloednieuwe auto!

Professionele verkoop- en herstelservice bij een erkende merkgarage

Kiest u voor Opel Decaigny, dan kiest u voor een professionele verkoop- en herstelservice bij een erkende merkgarage. U kunt rekenen op een persoonlijke en betrouwbare service voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen en een uitstekende naverkoop en garanties. Voor onderhoud en herstellingen beschikken wij over een team van gekwalificeerde vakmensen die zich met kennis ontfermen over uw wagen en u de meest geschikte oplossingen bieden. Op die manier garanderen we dat uw wagen opnieuw duurzaam en veilig de weg op kan en dit aan een betaalbare prijs.

Onze garage omvat eveneens een carrosserieafdeling. Wij herstellen alle soorten schade, van een kras in de lak tot het uitdeuken, herspuiten en vervangen van volledige onderdelen.

We leveren een snelle en uitstekende uitvoering van uw onderhoudsbeurt of reparatie na afspraak. Indien nodig zorgen wij voor een vervangwagen. Voor pechverhelping kunt u evenwel 24 uur op 24 bij ons terecht.