Decaigny Business Center

Izegem en Tielt

Decaigny Fleet

Opel Decaigny Fleetafdeling voor bedrijfswagens en bestelwagens.

 

Om tegemoet te treden aan de specifieke eisen van zelfstandigen en bedrijven heeft Opel Decaigny een Fleetafdeling opgericht.

Deze afdeling fungeert als intermediair tussen de zakelijke klanten en onze beide vestigingen te Izegem en Tielt. Concreet houdt deze afdeling klanten onder meer op de hoogte van recente ontwikkelingen met betrekking tot automotive, regelgeving, producten, leasing, verhuur,…

Ook verstrekt de afdeling Fleetsales mobiliteitsoplossingen, adviseert de klant in aankoop en/of leasebeleid, aftersales oplossingen en een juiste afhandeling bij schade.

Onze B2B-raadgevers zijn uw persoonlijke aanspreekpunten betreffende al uw autozaken (personen- én bedrijfswagens).

Een blik op een fantastische avond

Vorige week zette het bierkasteel in Izegem zijn deuren open voor Decaigny. We werden verwend met lekkere hapjes en drankjes en mochten heel wat geïnteresseerden verwelkomen. Geniet nog even samen met ons van deze fantastische avond aan de hand van de foto’s.

Decaigny Fleetavond

Business Center Izegem

 Steve Hillewaere

 0474 87 87 10
 fleet.izegem@decaigny.be

 


Business Center Tielt

 Wouter Sioen

 0474 87 87 12
 fleet.tielt@decaigny.be

 


Business Center

 Bob Callens

 0474 87 87 14
 bob.callens@decaigny.be

 


U heeft als zakelijke klant één aanspreekpunt voor al uw mobiliteitsvragen én oplossingen. Of het nu gaat om goed advies omtrent aanschaf, leasing, verhuur, schadeherstel, verzekeringen of reparatie- en onderhoudsovereenkomsten voor uw wagenpark: Opel Decaigny ontzorgt! Kortom: advies en coördinatie ten aanzien van wagenparkbeheer die u ontzorgen. Dat is waar wij het voor doen!