Decaigny Carrosserie

Schadeherstel

Carrosserie Decaigny is een ERKEND HERSTELLER van meerdere grote verzekeringsmaatschappijen.

Wij voldoen dus aan de strengste voorwaarden door de maatschappijen opgelegd. Wij garanderen een kwalitatieve herstelling op maat van iedere klant met de meest innoverende hersteltechnieken, een moderne werkplaats en ons ervaren team.

Na de persoonlijke ontvangst worden er digitale foto's van uw wagen genomen en een geautomatiseerd Winformex bestek wordt opgemaakt. U krijgt de nodige uitleg over de herstelling en wij nemen de administratieve opvolging van u over indien u dit wenst. Er staat steeds een vervangwagen tot uw beschikking. In sommige gevallen kan de maatschappij overgaan tot een directe betaling, zodat u zich daarover ook geen zorgen meer hoeft te maken.

 

Onze carrosserie is gespecialiseerd in het high-tech spuiten van wagens, onderdelen, spoilers en andere exclusieve accessoires. Ons verflabo gebruikt uitsluitend hoogwaardige en milieuvriendelijke verfproducten.

Deze garanderen u een jarenlange glans en hoge bestendigheid tegen weers- en milieuinvloeden. Het spuiten van parelmoerlakken of micalakken zijn voor ons een routine. Onze carrossier-lakspuiters krijgen constant opleiding in de nieuwste technieken.

In onze ultramoderne spuitcabine met overdruk en zeer snelle droging garanderen wij u een perfecte tijdloze en stofloze afwerking. Voor specifieke gevallen en materialen gebruiken wij infrarode droging.

Decaigny carrosserie

 

Onze troeven

Heeft uw wagen schade opgelopen en wilt u deze herstellen?

Neem contact op met één van onze specialisten, en wij geven u vrijblijvend een prijsopgave.

 

Decaigny carrosserie - Izegem

 Tom Lapere

 051 33 31 53
 carrosserie.izegem@decaigny.be
 Reperstraat 157, 8870 Izegem

 

Decaigny carrosserie - Tielt

 Dirk Langeraet

 051 42 61 67
 carrosserie.tielt@decaigny.be
 Lammersakker 18, 8700 Tielt