Decaigny bestelwagens

Opel Decaigny: specialist in ombouw bestelwagens

Aangepaste bestelwagens op maat gemaakt.

Voor heel wat toepassingen is een gewone, gesloten bestelwagen toereikend. Er zijn evenwel evenveel opbouwvarianten en aanpassingsmogelijkheden als er beroepen en transportopdrachten zijn.

Ook een gesloten bestelwagen kan professioneel omgebouwd worden tot bijvoorbeeld een voertuig voor dubbel gebruik of een bestelwagen voor koelvervoer. Maar de echt specialistische oplossingen voor alle beroepscategorie├źn vinden we bij de opbouwers. Standaard wordt hierbij vertrokken van een chassis-cabine of een chassis met dubbele cabine.

Diverse mogelijkheden:

Op basis van een chassis-cabine zijn anderzijds tal van opbouwmogelijkheden op de markt, van een eenvoudige laadbak tot kippers of een afzetplatform voor een depannagevoertuig.

Inrichting op maat voor uw bestelwagen of bedrijfswagen, antislip vloeren, wandbekleding, bagagedragers (imperiaal, dakdragers, ladderliften), laadkleppen, koelboxen, laptophouders, track en tracing systemen, alarm systemen, achteruitrij camera's, Bedrijfswagen modificaties, etc, etc. Kortom: alles om van uw wagen een complete rijdende werkplaats of kantoor te maken.

Vraag ons naar de mogelijkheden bij onze bestelwagenspecialisten:

 Bob Callens

 0474 87 87 14
 Bob.callens@decaigny.be

 

 Steve Hillewaere

 0474 87 87 10
 verkoop.izegem@decaigny.be

 

 

FlexCare: 5 jaar garantie en assistance